Kerber

07. DEC 2024.
subota 21:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica:

Parter - 1.500,00 RSD

Fan pit - 2.000,00 RSD


Ulaznice možete kupiti na gigstix.com

Kerber, legendarni srpski rock bend, održaće koncert 7. decembra 2024. godine u Hali 2 u Novom Sadu, sa početkom u 21 časova. Ovaj događaj obećava noć ispunjenu moćnim zvukom i nezaboravnim hitovima koji su obeležili decenije na domaćoj rock sceni.

Kerber, poznat po svojim energičnim nastupima i autentičnom rock zvuku, stekao je kultni status zahvaljujući pesmama kao što su "Mezimac," "Ratne igre," "Sveti Nikola," i "Nebo je malo za sve." Njihovi koncerti su poznati po visokoj energiji, snažnoj izvedbi i sjajnoj interakciji sa publikom, što svaki nastup čini posebnim iskustvom.

Hala 2 u Novom Sadu, kao popularna koncertna lokacija, pruža savršeno okruženje za ovakav muzički spektakl. Sa svojom velikom kapacitetom i odličnom akustikom, hala omogućava da svi prisutni uživaju u vrhunskom zvuku i atmosferi.

Organizatori su se pobrinuli za sve detalje kako bi događaj protekao u najboljem redu. Obezbeđene su dodatne mere sigurnosti, kao i različiti ugostiteljski sadržaji koji će biti dostupni tokom večeri.

Za sve one koji žele da budu deo ove muzičke noći, preporučuje se da nabave svoje karte na vreme, jer se očekuje veliko interesovanje za ovaj koncert. Koncert Kerbera u Hali 2 u Novom Sadu obećava noć ispunjenu dobrim vibracijama, emotivnim nastupima i nezaboravnim trenucima.

Ne propustite priliku da uživate u koncertu jednog od najvažnijih bendova na domaćoj rock sceni i da budete deo ove posebne večeri u Novom Sadu!

Iz iste kategorije

Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja