Boris Režak

06. NOV 2024.
sreda 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.600,00 RSD do 4.000,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.500,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS Dvorane

Kantautor Boris Režak , specifičnog i prepoznatljivog glasa, odavno je osvojio srca publike širom regiona.

Nakon toliko godina zakazao je veliki koncert 5.novembra u mts Dvorani, i zbog velikog interesovanja od danas su u prodaji i karte za 6.novembar.

"Srećan sam što mogu da podelim sa vama lepe vesti, da smo zakazali još jedan koncert za 6. novembar. Dva dana zaredom ću pevati u divnoj dvorani i to su za mene dva veoma važna datuma u karijeri. Obično nemam tremu pred nastup, ali samo na pomisao na ta dva datuma nije mi svejedno. Iako sam dugo na sceni, u Beogradu nisam imao veliki solistički koncert, tako da ću se potruditi da svima bude nezaboravno veče. Pored mog divnog benda, biće i dragih gostiju sa kojima sam sarađivao tokom moje karijere", poručio je Boris.


Boris Režak je tokom godine koncertno jedan od najaktivnijih muzičara, što sa svojim bendom, a širom regiona nastupa i sa pesnikom Markom Miloševićem.


Numera "Gospodska ulica" na Naxi Zvezdama proglašena za pesmu godine, a pesma "Anđeo" sa početka karijere i dalje je jedna od omiljenih za prvi ples mladenaca. Ove godine je objavio pesmu "Poslednji strelac" za istomeni film, kao i duet sa dragom koleginicom Nevenom Božović za pesmu "Laž".

Iz iste kategorije

Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja