YU grupa

31. OKT 2024.
četvrtak 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.400,00 RSD do 3.600,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.500,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS Dvorane.

Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u rekonstruisanoj mts Dvorani, time obeležavajući karijeru dugu 54 godine, pod sloganom; "ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA".


Kako navode iz benda, spremajući se za jesenji spektakl u kultnoj Dvorani planiraju koncert upotpunjen brass sekcijom i udaračima. "To je ideja koja se dugo kuvala u nama", poručuju.


Članovi benda Žika, Dragi i Petar Jelić ističu da ih za trenutno najakustičniju Dvoranu vezuju divna sećanja, te da joj se rado vraćaju: "Ono što je posebno bitno i nama neizmerno drago je da se vraćamo u prostor koji je bio izuzetno važan kulturni objekat u vreme kada smo počinjali, a to je mts Dvorana (bivša Dvorana Doma sindikata) za koji nas vezuju prelepe i mnogobrojne uspomene".

Pozivajući publiku na jesenje muzičko druženje članovi čuvenog benda dodaju: "Dobrodošli ste da se zajedno radujemo prošlosti, sadašnjosti ali i da se zajedno dobrom svirkom nesmešimo budućnosti, u kom god nas ona pravcu odvela. Vaša YU Grupa".

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja