Tap 011

07. DEC 2024.
subota 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.500,00 RSD do 4.000,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.000,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS Dvorane.

Sastav TAP 011 je počeo svoju karijeru 1994. godine , a prethodnik je bila rep grupa Tapiri, koju su činili Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera i još neki promenljivi članovi. Međurim,1994. u bend ulaze dve nove pevačice, Ivana Pavlović (sada Peters) i Goca Tržan i tada grupa menja svoj muzički žanr.

 

Grupa dobija naziv tako što je od Tapiri skraćena reč i ostaje samo Tap, a 011 je dodato jer je to pozivni broj za Beograd, a oni su svi bili iz Beograda. Bend je u aktivnom periodu rada izbacio pet studijskih albuma ( Novi svet, Gaće, Igra, Čudesna ploća, Peti element ), dok su apsolutni hit singlovi postale pesme Bunda, Gaće, Zbog tebe, Lesi, Dosadan dan, Okreni broj 95, Plava, Reka, Kapetan lađe...

 

Bend je imao i smenu pevačica kada je Goca Tržan započela svoju samostalnu karijeru, te su na njenom mestu od 2000. do 2002. bile Ana Štajdohar i Nataša Guberinić. Grupa ponovo počinje sa radom od 2011. i sada uprkos solo karijeri Goce Tržan i članstvu Ivane Peters ( lider i glavni vokal ) u bendu Negativ, Tapovci nastupaju širom Srbije.

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja