Soweto gospel choir

14. NOV 2024.
četvrtak 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 3.900,00 RSD do 5.900,00 RSD


Ulaznice možete kupiti na tickets.rs

Soweto Gospel Choir, svetski poznati ansambl iz Južne Afrike, održaće koncert 14. novembra 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova. Ovaj događaj obećava nezaboravnu noć ispunjenu duhovnom muzikom, energičnim ritmovima i emotivnim nastupima.

Osnovan 2002. godine, Soweto Gospel Choir je poznat po svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima i dinamičnim izvedbama koje spajaju tradicionalnu afričku muziku sa gospelom i popularnim pesmama. Njihovi nastupi su proslavljeni širom sveta i osvojili su brojne nagrade, uključujući više Grammy nagrada. Njihova muzika slavi ljubav, mir i nadu, prenoseći snažne poruke kroz svoje pesme.

Na ovom koncertu, publika će imati priliku da uživa u njihovim najpoznatijim izvedbama, kao što su "Amazing Grace," "Avulekile Amasango/Bayete," i "Asimbonanga/Biko." Njihovi nastupi su poznati po bogatom harmonijskom pevanju, vibrantnim plesnim pokretima i šarenim kostimima, što sve zajedno stvara magičnu atmosferu koja ostavlja snažan utisak na svakog posetioca.

Ovaj koncert je savršena prilika za sve ljubitelje duhovne i gospel muzike da dožive autentičnu južnoafričku kulturu i energiju koja zrači iz svake izvedbe Soweto Gospel Choir-a. Bilo da ste dugogodišnji fan ili prvi put slušate ovaj ansambl, koncert će vas zasigurno oduševiti i inspirisati.

Obezbedite svoje karte na vreme kako biste osigurali svoje mesto na ovoj jedinstvenoj muzičkoj večeri i doživeli magiju Soweto Gospel Choir-a uživo!

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja