Rambo Amadeus

21. DEC 2024.
subota 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.500,00 RSD do 100.000,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.500,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs.

Program “Tribute samom sebi” koji će ovom prilikom izvoditi pruža presek njegovog rada od početaka do danas.

Autorska distanca, intervencije, promene na pesmama, čine njegov opus uvek aktuelnim, a britka konferansa parira najboljim stand up komičarima.

Ovi pretpraznični koncerti u mts Dvorani postali su važan godišnji ritual, kako za publiku tako i za samog autora i njegove muzičare.

“Uvijek imam tremu pred ovaj koncert u Beogradu, u ovoj prestižnoj dvorani, pred publikom koja zna šta traži i očekuje. Standardi su postavljeni visoko, pa se nadam da ću opet uspjeti da odgovorim na očekivanja publike.

U tom procesu se prilično oslanjam na virtuozitet i rafiniran ukus mojih kolega na stage-u, sa kojima se upuštam u avanturu improvizacije, u nadi da dosegnem nove dimenzije mog opusa i nove, neotkrivene prostore muzike i naravno, da se ne bih naložio previše, pa muziciranjem dosadjivao publici - povremeno odem pod hladan tuš stand up konferanse, koja ovu čorbu prilično začinjuje neophodnom mirodjijom - satirom. Oslanjam se veoma i na samu publiku, bez čijih burnih reakcija, smjeha, aplauza i odobravanja ovih naglih obrta postavljeni zadatak ne bi bio ni moguć. 

Vojno Dizdar na klavijaturama, Saša Ranković na bubnjevima, Miroslav Tovirac na električnom kontrabasu i nekoliko interesantnih gostiju na bini, mnogi vjerni fanovi i prijatelji u publici, trebalo bi da rezultriaju da ovo važno veče bude posebno i za mene i za publiku“.

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja