Pink Floyd tribute show

22. OKT 2024.
utorak 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.300,00 RSD do 3.400,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.000,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS Dvorane

Najveći evropski PINK FLOYD Tribute bend ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 02. oktobra u mts Dvorani, posle tačno dve godine, dok će im ovo biti prvi nastup u kultnoj dvorani. Biće to doslovno „ audio i vizuelni praznik“ za fanove kultnog i neprevaziđenog engleskog benda Pink Floyd, a publika će u okviru ovog specifičnog projekta proputovati kroz sve faze razvoja i uspona ovog čuvenog sastava.

Prava muzička revolucija koju su još davnih dana u muzičku orbitu doneli Dejvid Gilmor, Rodžer Voters, Sid Baret, Ričard Rajt i Nik Mejson, biće oživljena na koncertu koji je kombinacija progresivnog, psihodeličnog i simfonijskog roka.

Nezaboravne su pesme kultne britanske grupe, poput Hey you, Wish you were here, Time, Learning to fly, Shine on you crazy diamond, Another brick in the wall i mmoge druge, a pred Beograđane doneće ih moćna ekipa u svom maniru, vodeći se u potpunosti i vizuelnim identitetom koji prati, po običaju, sve ove numere. Za to će biti naime zaslužan tim od devet vrhunskih muzičara, kao i dizajner svetla Dino Petrina, Johnny Grudić, producent, inžinjer zvuka i muzički direktor projekta.

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja