Novogodišnji gala koncert Tamare Rađenović

28. DEC 2024.
subota 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Novogodišnji gala koncert soprana Tamare Rađenović u Kolarčevoj zadužbini

Beograd ponovo, tradicionalno pred Novu godinu, dočekuje Forbsovu divu Tamaru Rađenović.


Zbog uspešnih koncerata i velikog interesovanja Tamarin management je ovoga puta odlučio da beogradsku publiku obraduje sa 2 koncerta koji će biti u subotu i nedelju 28. i 29. decembra.


Umetnica će obe večeri sa početkom u 20h u Kolarčevoj zadužbini održati gala koncerte „Novogodišnja čarolija”. Na pozornici Velike dvorane Kolarca će joj se pridružiti specijalni gost, prvak srpske opere bariton Vasa Stajkić, uz pratnju simfonijskog orkestra „Belgrade classic symphony orchestra” i hora „Beli anđeo“, a pod dirigentskom palicom proslavljenog maestra Darka Butorca.


Na koncertu će biti iznenađenja koja će kao i svake godine razgaliti publiku pred Novogodišnje praznike.


Atraktivan program obuhvata najpopularnija dela klasične muzike: Pučinija, Bizea, Verdija, Dvoržaka Penella, koja su dobro poznata publici, kao i hitove filmske i tzv crossover muzike Hansa Zimmera, Enia Morikonea.


Publiku očekuje pažljivo odabrani repertoar obojen veselim tonovima, kako bi uz radosne note ispratila godinu za nama i doživela veče za pamćenje.


Tamarini spotovi su uvek muzičko scenska poslastica za publiku i mogu se videti na Stingray CMusic televizijskom kanalu u preko 125 zemalja sveta kao i na njenom youtube kanalu.


ORGANIZATOR/IZVOR: Hastens d.o.o.

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja