NATALI DIZDAR

07. NOV 2024.
četvrtak 22:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Natali Dizdar, hrvatska kantautorka koja je publiku osvojila već prvim singlom, “Ne daj”, a izuzetnim glasom i posebnom harizmom osvojila ceo region, sa radošću najavljuje ponovni dolazak pred beogradsku publiku 7. novembra u BitefArtCafe.

Zadarska diva iza sebe ima dvadesetogodišnju karijeru hitova i intimnih ljubavnih balada, u sklopu jesenje turneje stiže u Beograd. Biće to savršena prilika da publici predstavi i svoja dva nova albuma, Blues po kišnim plažama, koji je predstavila krajem prošle godine, a ovog septembra obradovaće nas albumom Zadnji dan ljeta koji izlazi 22. septembra - na zadnji dan leta, kako bi publici donela okrepljenje nežnim letnjim notama.


Hit singlovi Krug i Kad mislim na to, te noviji Ocean i Dobro je sve poslednjih godinu dana osvajaju publiku, a nastupe pred publikom obogaćuju plesnim ritmovima. Uz njih Natali će repertoar obogatiti svojim hitovima Ne daj, Stranac, Mjesto za jedno, Dan po dan i mnogim drugima – a izvešće i neke od najlepših ljubavnih pesama.


Natali je počela karijeru 2003. godine, a već sledeće godine objavljuje prvi singl Ne daj, koji je odmah uspeo da osvoji sve top liste, a nagrađen je i Zlatnom Kooglom za pesmu godine, kao I Porin za najboljeg debitanta sa najuspešnijim domaćim singlom.


U maju 2005. godine izašao je dugo očekivani album Natali Dizdar. Krajem godine album je uvršten na listu deset najboljih domaćih albuma godine od strane kritičara Jutarnjeg lista. Drugi album Pronađi put objavljuje 2009. godine, a svoj prvi album uživo – ZKM uživo objavljuje 2012. godine na kojem se kao gost pojavljuje Darko Rundek. Pet godina kasnije, 2017., objavljuje treći album pod nazivom Iluzije. Zajedno sa grupom Mayales 2020. godine pokreće zajednički muzički pokret pod nazivom BETI. Iste godine objavili su singl Slobodna.


Za nju su pisali Arsen Dedić, Dino Šaran, Coco Mosquito i brojni drugi autori, a i sama se predstavila kao vrsna kantautorka.


Ne propustite noć za pamćenje, vidimo se u BitefArtCafe klubu 07. novembra, da se njišemo uz vrele note vrsne Natali Dizdar.


Datum: 07.11.2024.


Vrata otvaramo u 20:30


Koncert počinje u 22:00


Informacije i rezervacije: 063594294


Adresa: BitefArtCafe, Mitropolita Petra 8 

 

ORGANIZATOR/IZVOR: BitefArtCafe d.o.o.

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja