Naše veče - Ivan Bosiljčić

25. OKT 2024.
petak 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 2.400,00 RSD do 3.600,00 RSD.

Cena ulaznice za invalidska lica je 1.200,00 RSD.


Ulaznice možete kupiti na mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS Dvorane.

Zbog velikog interesovanja, koncert Ivana Bosiljčića "Naše veče" u pratnji Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Stanislav Binički biće održan i 25. oktobra u mts Dvorani. Naime, nakon rasprodata tri koncerta, Bosiljčić će se ubrzo ponovo sastati sa publikom.

Ivan Bosiljčić pored bogate filmske, televizijske i pozorišne karijere sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Već je dobro poznato da ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, retko viđen na ovim prostorima.


Naše veče je muzički susret publike i umetnika, koji objedinjuje najlepše popularne filmske i pozorišne melodije naših prostora i antologijsku poeziju književnih velikana. Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe, kako u velikim koncertnim dvoranama napeg regiona, tako i na pozorišnim scenama širom Evrope i sveta.


A scena mts Dvorane, tadašnje Dvorane Doma sindikata bila je mesto sa koga se Ivan tada prvi put predstavio publici na ovaj način.


Nakon 15 godina na toj istoj sceni, u istom sastavu kao na početku ovog čarobnog, muzičkog, poetskog puta, u pratnji 30 muzičara Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, Ivan Bosiljčić će izaći pred svoju publiku. Tom prilikom poručuje: „Biće ovo prilika da se oglednemo jedni u drugima i da zajedno odmerimo koliko smo se promenili za deceniju i po. Ja sam siguran da ćemo svi posle ovog susreta izaći iz Dvorane, ponosni što su muzika, poezija i umetnost, naš način traženja lepote i da smo baš zbog toga , u međuvremenu postali bolji i duševniji ljudi“.


Na pitanje zašto su ove večeri toliko voljene od strane publike, Ivan uvek sa osmehom kratko odgovori: „Dođite i vidite“!

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja