Aleksandra Radović

11. OKT 2024.
petak 20:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica:

III kategorija - 2.900,00 RSD

II kategorija - 3.500,00 RSD

I kategorija - 4.300,00 RSD


Ulaznice možete kupiti na tickets.rs

Aleksandra Radović, jedna od najcenjenijih pevačica na regionalnoj muzičkoj sceni, održaće koncert u Sava Centru 11. oktobra 2024. godine, sa početkom u 20 časova. Ovaj događaj obećava nezaboravnu noć ispunjenu emotivnim izvedbama i hitovima koje su osvojile srca publike širom Balkana.

Aleksandra Radović je poznata po svom moćnom vokalu i emotivnim pesmama koje dotiču duboke teme ljubavi, bola i životnih izazova. Njeni hitovi kao što su "Čuvam te," "Kao so u moru," "Bivši dragi," i mnogi drugi, postali su evergrini koji su ostavili neizbrisiv trag u pop muzici. Njeni koncerti su poznati po visokom kvalitetu izvođenja, intimnoj atmosferi i iskrenoj interakciji sa publikom.

Sava Centar, kao jedna od najprestižnijih koncertnih dvorana u Beogradu, pruža savršeno okruženje za ovakav muzički spektakl. Sa svojom odličnom akustikom i kapacitetom da primi veliki broj posetilaca, dvorana omogućava da svi prisutni uživaju u vrhunskom zvuku i atmosferi.

Organizatori su se pobrinuli za sve detalje kako bi događaj protekao u najboljem redu. Obezbeđene su dodatne mere sigurnosti, kao i različiti ugostiteljski sadržaji koji će biti dostupni tokom večeri.

Za sve one koji žele da budu deo ove muzičke noći, preporučuje se da nabave svoje karte na vreme, jer se očekuje veliko interesovanje za ovaj koncert. Koncert Aleksandre Radović u Sava Centru obećava noć ispunjenu dobrim vibracijama, emotivnim nastupima i nezaboravnim trenucima.

Ne propustite priliku da uživate u koncertu jedne od najtalentovanijih pevačica na Balkanu i da budete deo ove posebne večeri u Sava Centru!

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja