Aco Pejović

12. OKT 2024.
subota 18:00
Pogledaj lokaciju
Sačuvaj dešavanje

O dešavanju:

Cene ulaznica se kreću od 1.800,00 RSD do 2.500,00 RSD


Ulaznice možete kupiti na tickets.rs

Poznati pevač Aco Pejović održaće spektakularan koncert u Sportskoj hali u Vranju 12. oktobra 2024. godine, sa početkom u 20 časova. Ovaj događaj obećava nezaboravno veče za sve ljubitelje njegove muzike, prepun emocija i energije.

Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu, poznat je po svojim hitovima kao što su "Litar vina, litar krvi," "Oko mene sve," i "Dosao sam da ti kazem da odlazim." Njegovi koncerti su uvek puni strasti i dobre energije, a publika u Vranju će imati priliku da uživa u njegovim najpoznatijim pesmama, kao i u nekim novim numerama koje će premijerno izvesti.

Sportska hala u Vranju, kao jedan od najvažnijih kulturno-sportskih objekata u gradu, pruža savršenu lokaciju za ovakav muzički spektakl. Sa odličnom akustikom i velikim kapacitetom, hala omogućava da svi prisutni uživaju u vrhunskom zvuku i atmosferi.

Organizatori su se pobrinuli za sve detalje kako bi događaj protekao u najboljem redu. Obezbeđene su dodatne mere sigurnosti, kao i različiti ugostiteljski sadržaji koji će biti dostupni tokom večeri.

Za sve one koji žele da budu deo ove muzičke noći, preporučuje se da nabave svoje karte na vreme, jer se očekuje veliko interesovanje za ovaj koncert. Koncert Aca Pejovića u Sportskoj hali u Vranju obećava noć ispunjenu dobrim vibracijama, emotivnim nastupima i nezaboravnim trenucima.

Ne propustite priliku da uživate u koncertu jednog od najomiljenijih pevača na Balkanu i da budete deo ove posebne večeri u Vranju!

Iz iste kategorije

Trenutno nema dešavanja iz iste kategorije
Dešavanje dodato u listu sačuvanih dešavanja
Dešavanje obrisano sa liste sačuvanih dešavanja